Leren tas laten maken?

Kuulkes Kunst Atelier

Een uitleg over onze leren tassen

Op zoek naar een mooie leren tas, helemaal naar jouw wensen, in je eigen lievelingskleuren en de juiste indeling. 
Maar helaas, je kunt deze leren tas nergens vinden! Niet de voor jou geschikte grootte, niet  jouw kleur en al helemaal niet de goede indeling.

Nu, dan wordt het hoogste tijd dat je met ons contact op gaat nemen, laat ons samen met jou de ideale leren tas  maken. 

Ja maar, hoe gaan we dat doen John?

In ons atelier bespreken we samen met jou alle wensen en (on)mogelijkheden. We bespreken hoe de tas er uit zal gaan zien, waarvoor de tas gaat dienen, welke kleuren en de indeling van de binnenzijde.

Verder bespreken we welke leersoorten we kunnen gebruiken,de accesoires en het materiaal voor de voering. Kortom, alles wat belangrijk is voor jou.

Op basis van dit gesprek maken wij een ontwerp en bespreken dat met jou om samen tot een definitief ontwerp te komen.

Weet je niet precies wat je wil, kijk eens om je heen en neem eventueel foto’s van hetgeen je ongeveer voor ogen hebt. Op basis hiervan kunnen we ook tot een ontwerp komen.
Echter, wij maken geen kopieën van andere tassen! Alle leren tassen die wij maken zijn unikaten en worden dus ook geen tweede keer gemaakt.

Een persoonlijk tintje voor je leren tas laten maken: Op verzoek kan je leren tas worden voorzien van een gegraveerd naamplaatje

 

Maken jullie nog meer dan leren tassen?

Tuurlijk wel, alles wat met leer te maken heeft, hondentuigjes en -riemen, rugzakken enz.

Vragen?

Heeft u vragen van welke aard dan ook, Gebruik de link naar de contactpagina, hier kunt u het contactformulier invullen en wij antwoorden u zo snel mogelijk

Kuulkes Kunst Atelier