Teambuilding met workshop dag

Teambuilding bij Kuulkes Kunst Atelier
Teambuilding bij Kuulkes Kunst Atelier

Teambuilding met workshop:

Zoek je een leuke en leerzame manier om een dagje teambuilding in te vullen? In combinatie met een workshop en/of een High Tea dan wel Lunch?Diner?

Dat kan bij Kuulkes Kunst Atelier.
In een besloten sfeer kun je in ons atelier met een team mensen een dag samen aan een project werken.

Tijdens deze dag teambuilding werd er gezamenlijk gewerkt aan het bewerken met mozaiek van een paddenstoel van beton. Deze zal later worden neer gezet bij het paviljoen van het verpleeghuis Land van Horne in Weert.

Onder begeleiding van John en Lisette wordt er gezamenlijk gewerkt met het team aan een project. Aan het einde van de eerste dag was de hoed van de paddenstoel af en op de tweede dag, met een andere groep, werd er verder gewerkt aan de voet van de paddenstoel. 

Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden om iets te doen met het team. Er zijn bij Kuulkes Kunst Atelier talloze mogelijkheden.  Zo kun je een mozaiekwerkstuk maken of vilten. Alles is bespreekbaar!

Zijn er vragen bij je opgekomen? Stel ze gerust, neem contact op met ons en wij geven de antwoorden.

High Tea/Lunch of Diner:

Een dag teambuilding bij Kuulkes Kunst Atelier kan uitstekend gecombineerd worden met een High Tea, een lunch of een diner. Onze specialiteit is het serveren van een uitgebreide Indonesische maaltijd.

Kijk voor meer informatie met betrekking tot de High Tea/Lunch of Diner op onze High Tea pagina

Impressiebeelden van twee dagen Teambuilding met workshop Mozaiek

Klik op de foto voor een vergroting!

Andere mogelijkheden voor een dag teambuilding?

Natuurlijk zijn er ook nog andere mogelijkheden!

Je kunt bij Kuulkes Kunst Atelier ook andere activiteiten ondernemen. Wij hebben een atelier waar je met een groep samen of alleen een werkstuk kunt maken met mozaiek of bijvoorbeeld iets creeëren met vilt. 

Daarnaast ligt ons landgoed direct aan een natuurgebied, namelijk de Kempenbroek. Dus ook een wandeling of een fietstocht met de familie, het bedrijf of een vereniging is heel goed mogelijk.

Helaas moeten we je wel melden dat we op het weer geen invloed hebben