Workshop Mozaiek & High Tea

Workshop Mozaiek met High Tea
workshop Mozaiek Kuulkes Kunst Atelier

Workshop Mozaiek:

Bij Kuulkes Kunst Atelier kun je met een gezelschap een workshop Mozaiek volgen.
Onder begeleiding van John en Lisette wordt er gezamelijk gewerkt aan een project. Aan het einde van de workshop heb je een werkstuk gemaakt wat af is en mee naar huis genomen kan worden.
Dit kan bijvoorbeeld een schaal zijn, zoals op de foto’s is te zien, maar ook een dienblad of iets anders naar keuze. Er zijn vele denkbare mogelijkheden.

High Tea/Lunch of Diner:

Een workshop bij Kuulkes Kunst Atelier kan uitstekend gecombineerd worden met een High Tea, een lunch of een diner. Onze specialiteit is het serveren van een uitgebreide Indonesische maaltijd.

Kijk voor meer informatie met betrekking tot de High Tea/Lunch of Diner op onze High Tea pagina

Impressiebeelden van een workshop Mozaiek

Klik op de foto voor een vergroting!

Andere mogelijkheden voor Mozaiek?

Natuurlijk zijn er ook nog andere mogelijkheden!

Je kunt ook een groter werkstuk maken, een bijzettafel, een tableau voor op de wand, een spiegelomlijsting, noem het maar op!
Dit kan bij ons, wij hebben een groot en verwarmd atelier. Alle materialen zijn voorhanden en je kunt gebruik maken van het aanwezige gereedschap. Ook kun je natuurlijk je eigen materialen meenemen.

Moet ik dan met een groep komen?

Nee, dat hoeft niet, je kan bij ons op de maandagavond terecht om zelf en onder begeleiding van ons een werkstuk te maken in meerdere weken. Voor meer informatie, kijk op de Mozaiek pagina